Super User

Friday, 27 May 2016 16:27

The Jackalls - Kampioen NKS

Willem Stolk en Jochem Myjer hebben zich het afgelopen jaar volledig gefocust op het NKS-Rivieren. Ze hebben vele dagen op het water doorgebracht om de meest succesvolle aanpak te vinden. Dat heeft uiteindelijk geleid tot het behalen van de kampioenstitel. In deze gezamenlijke bijdrage van Willem en Jochem echter even geen details over technieken, werpmethoden, instellingen van visvinders of werpgewichten. Dit keer laten deze vismaten gewoon het gevoel spreken…

Friday, 27 May 2016 16:27

The Jackalls - Goes NKS

Jochem en Willem hebben na een gedegen voorbereiding de eerste wedstrijd van het NKS rivieren achter de rug. Het was een zinderend spannende wedstrijd waar toppers strijden om eer en glorie. De Oude Maas was plaats delict waar alles moest gebeuren.

Monday, 23 May 2016 08:58

Familie Avontuur

Samen met de familie het water op. Op avontuur in het grootste rivierengebied op zoek naar rovers. Dat kan nu. Willem neemt je mee naar bijzonder plekken in het rivierengebied waar het vangen van roofvis altijd lukt.

Monday, 23 May 2016 08:57

Day with Friends

Fishing with friends is aways great. You like to come over to Holland and enjoy our open culture and fantastic fishing.

Monday, 23 May 2016 08:46

Visdag kado

Wil je toch eens iets anders dan schilderen of bowlen, dan is een avontuur op het water een uitstekende optie.

Monday, 23 May 2016 08:43

Video tekst file blog 2

Monday, 23 May 2016 08:27

video tekst file blog

Tekst bij video tekst bij video Tekst bij video tekst bij video Tekst bij video tekst bij video Tekst bij video tekst bij video Tekst bij video tekst bij video Tekst bij video tekst bij video.

Wednesday, 22 July 2015 20:44

Bedrijfsuitje met een doel

In de wereld van bedrijfsuitjes zie je door de bomen het bos niet meer. Wil je toch eens iets anders dan schilderen of bowlen, dan is een avontuur op het water een uitstekende optie.

Wednesday, 09 November 2011 20:22

The Jackalls - Alles uit de kast

Na een druk seizoen voor Jochem en een drukke periode die komen gaat voor Willem, hadden The Jackkal’s dit keer een mini vakantie gepland om op de grote rivieren eens alles uit de kast te halen. Samen plezier beleven en leren van elkaar stond centraal.

Wednesday, 09 November 2011 20:22

The Jackalls - On the move

Willem Stolk en Jochem Myjer naderen het einde van het roofvisseizoen –en altijd weer is dit een belevenis op zich. Dit keer richten ze hun pijlen op het beneden rivieren gebied. Dit keer richten ze hun pijlen op het beneden rivieren gebied. Tijdens deze expeditie bereiden de heren zich tevens voor op het NKS Rivieren 2015. Als het tweetal eenmaal op het water zijn dan gaan de remmen los en gaan ze op in de natuur en het avontuur…