The Jackalls - Kampioen NKS Featured

Written by  Friday, 27 May 2016 16:27
Rate this item
(0 votes)

Willem Stolk en Jochem Myjer hebben zich het afgelopen jaar volledig gefocust op het NKS-Rivieren. Ze hebben vele dagen op het water doorgebracht om de meest succesvolle aanpak te vinden. Dat heeft uiteindelijk geleid tot het behalen van de kampioenstitel. In deze gezamenlijke bijdrage van Willem en Jochem echter even geen details over technieken, werpmethoden, instellingen van visvinders of werpgewichten. Dit keer laten deze vismaten gewoon het gevoel spreken…

Jochem kwam plots met een naam: The Jackall’s!

Binnen no time had hij een logo gefabriceerd. We weten dat het leven niet alleen uit succes bestaat, want in elk mensenleven zijn er gebeurtenissen die we liever overslaan. Toch leren we ook van de nare dingen. Tegenslagen brengen je tot nieuwe inzichten en je realiseert je daardoor dat het niet altijd maar vanzelfsprekend is om elke dag gezond op te staan en ons leventje te leven. Elk huisje heeft zijn kruisje, zeg maar. Buiten het nodige voorvissen zijn Jochem en ik vooral met deze filosofie begonnen aan dit avontuur. Open staan voor elkaar en proberen het zo goed mogelijk te doen.

 

Het bijzondere is wel dat we samen dingen zien die er voor een buitenstaander niet zijn. Oeps wazig…! We maken tijdens het vissen gebruik van fysieke zaken, maar ook van iets ongrijpbaars of op basis van belangrijke gebeurtenissen uit ons leven. Het onderscheid tussen IQ en EQ voelen we aan en dat is best interessant. Het heeft ons in elk geval geholpen om die titel te pakken en dit zonder enorme stress of om bang te zijn fouten te maken.

Read 1362 times Last modified on Monday, 30 May 2016 19:37