The Jackalls - Goes NKS Featured

Written by  Friday, 27 May 2016 16:27
Rate this item
(0 votes)

Jochem en Willem hebben na een gedegen voorbereiding de eerste wedstrijd van het NKS rivieren achter de rug. Het was een zinderend spannende wedstrijd waar toppers strijden om eer en glorie. De Oude Maas was plaats delict waar alles moest gebeuren.

Druktest...

Nadat we in Nunspeet, at Shimano head office, de voorbereidingen hadden getroffen moest het dan toch ook in het echie gaan gebeuren. Bij ons is meedoen al een feest op zich, maar er is wel ambitie. Ons doel is in ieder geval elke wedstrijd de benodigde vissen te vangen, genieten van de dag, oog voor de natuur en onderling een gezellige dag beleven.

 

Uiteraard willen we zo hoog mogelijk eindigen en doel is een top vijf ranking. De druk wordt door de omgeving opgevoerd, want tja die Jackall’s moeten het ff laten zien. Die druk, daar kunnen we gelukkig goed mee omgaan en eigenlijk gedijen we wel goed under pressure . Onder druk presteren geeft een extra dimensie aan het geheel en zorgt bij ons voor een bepaalde rust. Lees meer.... klik op bovenstaand artikel

Read 1393 times Last modified on Monday, 30 May 2016 19:02