The Jackalls - Alles uit de kast Featured

Written by  Wednesday, 09 November 2011 20:22
Rate this item
(0 votes)

Na een druk seizoen voor Jochem en een drukke periode die komen gaat voor Willem, hadden The Jackkal’s dit keer een mini vakantie gepland om op de grote rivieren eens alles uit de kast te halen. Samen plezier beleven en leren van elkaar stond centraal.

Lange dagen

Decor: Midden in het rivierengebied waar we 24 uur per dag -en dit vier dagen lang- op de boot moesten doorbrengen. Dat zijn nog eens lekkere lange dagen om van alles en nog wat te proberen. Tassen vol proviand en kunstaas moesten mee. Elk vak van de boot zat vol, of met eten dan wel met kunstaas. Tijdens het krieken van de dag vertrokken we richting het onbekende.

 

In de ochtend lag de nadruk op snoek, maar helaas verspeelde ik binnen een minuut een dikke meterbak en voor de rest wilde ze niet bijten. Eigenlijk ook wel goed, want het was eigenlijk te warm om te snoeken. Jochem ging aan de gang met Rapala DT 4 en 6 pluggen en maakte vele tientallen worpen per uur. Uiteindelijk ving hij zijn eerste dikke 40tiger op slechts anderhalve meter water. Ik ging zelf aan de gang met spinnerbaits en dit ging gelijk op, want ook op mijn kunstaas pakte een baars het kunstaas. Lees meer.... klik op artikel hierboven.

Read 1192 times Last modified on Monday, 30 May 2016 18:48
More in this category: « The Jackalls - Kampioen NKS