The Jackalls - On the move Featured

Written by  Wednesday, 09 November 2011 20:22
Rate this item
(0 votes)

Willem Stolk en Jochem Myjer naderen het einde van het roofvisseizoen –en altijd weer is dit een belevenis op zich. Dit keer richten ze hun pijlen op het beneden rivieren gebied. Dit keer richten ze hun pijlen op het beneden rivieren gebied. Tijdens deze expeditie bereiden de heren zich tevens voor op het NKS Rivieren 2015. Als het tweetal eenmaal op het water zijn dan gaan de remmen los en gaan ze op in de natuur en het avontuur…

Tussenstops...

Het is pure toeval dat de show van Jochem “Even geduld aub…” als titel draagt. Iedereen die vist weet dat ‘geduld’ een basis is waar we altijd een beroep op moeten doen. Vissen op roofvis is nou eenmaal een verhaal zonder einde, want elk uur van de dag kan het aasgedrag plots veranderen.

 

Geduld is dan net zo belangrijk als een goed kunstaasje of het gebruik van een dieptemeter. De voorlaatste dag van het seizoen besluiten we om naar het beneden rivierengebied te gaan. Een prachtig decor, waar de invloed van het getijde op het aasgedrag van snoekbaars en baars, best groot is. Afgaand tij is op de een of andere manier altijd beter dan opkomend water. Lees meer... Klik hierboven op het artikel.

Read 1155 times Last modified on Monday, 30 May 2016 18:48
More in this category: The Jackalls - Goes NKS »